Episode 4- New cellphone...

Jag började rodna och jag tror han såg det. Jag vinkade till honom och vi gick till varsina håll. När jag kom hem hade alla gått och lagt sig. Jag gick in i mitt rum och tände lampan. Jag tog av mig mina kläder och till sist knäppte jag upp min BH. Jag tog på mig min pyamas och gick sen och lade mig. Jag tänkte bara på Justin. Jag tror jag äntligen hittat en äkta vän. En sån jag kan lita på. Till sist somnade jag, med Justin i mina tankar...

Jag vaknade av det starka solljuset som lös in i mina trötta ögon. Jag vände och vred p åmig ett litet tag, när jag sen bestämde mig för att gå upp. Jag sträckte mig och gäspade en sista gång och kollade på klockan. Halv 11 visade hon. Godmorgon lilla Sandibelle, sa jag för mig själv och log. Jag kollade mig i spegeln och mitt hår stod åt alla håll och jag såg riktigt risig ut. Jag började med att ta en dusch, den fick vara snabb. Jag tog på mig underkläder sen så fönade jag håret, sen var det dags för det svåra: att välja kläder. Jag kollade runt lite sen så bestämde jag mig att ta något enkelt. Ett par jeansshorts och en rosa tajt t-shirt. Jag smilkade mig lite lätt, bara rouge och pyttelite mascara.
Jag nästan hoppade ner för trappan för jag kände mig så pigg nu efter jag duschat. Miley stod och stekte ägg och Liam satt och åt frukost.
- Godmorgon! skrek jag livligt och dom andra hoppade till.
- Haha, godmorgon lilla du! sa Liam. Miley bara log och jag log tillbaka mot henne.
- Jag ör inte liten, det är bara du som är väldigt stor! svarade jag Liam och han bara flinade. Plötsligt plingade min mobil till och jag fiskade upp den. Det var från Biebs, det stod: Godmorgon! Om du är vaken ;), glöm inte att vi ska på bio kl 4. See ya! <3 xxJB. Jag log och Miley kollade fundersamt på mig.
- Vad flinar du åt då? sa hon.
- Inget, sa jag och blinkade mot henne. Jag satte mig vid bordet och åt min frukost.
- Är det bara ni uppe? frågade jag Liam.
- Aa, eller mamma och pappa är på jobbet och Jason är hos sin kompis.
- Okej, men jag ska träffa Justin vid 4, så om du ska ut så får du låsa sen, sa jag till Liam.
Han svarade inte men jag är säker på att han hörde vad jag sa. Jag gick upp på mitt rum och visste inte vad jag skulle göra.

Episode 3- My new friend

JUSTIN'S PERSPEKTIV
Den där tjejen, Sandibelle.hon var så vacker, snugg och fin. Det var något speciellt med henne. Undra vart hon bor. Fast jag är bara här i en vecka så jag kommer ändå inte hinna träffa henne igen. Sen ska vi ju åka till Paris efter jag gjort mina konserter här. Jag kollade på Ryan han bara log sitt drömmande leende.
- Hon var...bedårande. sa Ryan helt random.
Alfredo började garva detsamma med jag även fast jag tycker likadant.

SANDIBELLE'S PERSPEKTIV
När jag kom hem var Miley där. Hon hade tydligen paus i henne tour och är hos sina kusiner här i Miami. Hon och Liam satt och hånglade i soffan när jag kom in i vardagsrummet. Gud, jag hade saknat Miley. Jag och hon är faktiskt bra kompisar.
- MILEY! skrek jag och dom hoppade till.
- Bella! skrek hon tillbaka och gav mig en hård kram. Jag skrattade lite och log stort.
- Jag har saknat dig, sa hon lågt.
- Jag med, som fan.
- Jaja, jag ska låta er vara ifred nu, sa jag och avbröt kramen. Jag rufsade till Liam i håret och han började skratta.
Jag gick upp till mitt rum och tog en dusch. När jag var klar så fönade jag håret. Jag tog på mig en rosa tight tunika som slutade längst ner för rumpan utan legging under. Jag menar.. det är ju sommar? Sen sminakde jag mig lite lätt med några drag med maskaran och pyttelite rouge. Jag plattade håret men satte sen upp det i en vanlig toffs. Jag gick sen ner igen.
- Ska Miley äta med oss? frågade jag mamma.
- Om hon vill? svarade hon.
Jag gick och frågade och hon svarade ja. Jag sa det till mamma sen skulle vi äta.
- Jag träffade den där Justin Bieber idag när jag var ute och joggade, sa jag och kollade på Liam och Miley.
- Jaha! Jag känner honom, jag sjöng ju på hans konsert för någon månad sen, men vad gör han här i Miami? sa Miley.
- Jag vet inte. Dom ropade på mig och frågade om jag var Liams syster typ, sen frågade dom vad jag hette och dom presenterade sig själva, sa jag.
- Vadå dom? Var det fler? sa Liam.
- Ja, hans kompisar tror jag.
- Jaha.
- Jajajaja, men jag är klar nu, tack för maten mamma, sa jag och pussade henne på huvudet.
- Varsågod, svarade hon.
Plötsligt fick jag ett sms och jag tog upp min Blackberry som jag hade i fickan. Det var ett okänt nummer. Det stod: "Hej! Du kanske inte vet vem jag är men du träffade mig idag, gissa? xoxo J ;)"
Hmm... undrar vem det kan vara? Och vadå J? Jag svarade lite snabbt " Vem? Kan det nämligen vara Justin? :)"
Jag sparade hans nummer och skrev Biebs som kontakt namn. Jag gick upp på mitt rum och tog fram datan, jag loggade in på twitter och kollade mina senaste tweets. Jag hade skrivit mitt nummer där så det var väl antagligen där han fått det ifrån. Jag kollade på min mobil och jag hade 1 oläst sms. Jag kollade och det var från Justin "Hur visste du?! Hahaha, ja men det är jag, vad gör du? :) <3" Ett hjärta? Han var gullig, och snygg faktiskt, men jag känner ju han knappt. Jag skrev "Hur fick du mitt nummer? Jag gör inget speciellt, är inne på twtter du då? <3 :)"
" Jag hittade det på din twitter :), jag har verkligen tråkigt. Lust att räffas kanske? ;)" svarade han tillbaka. Jag tvekade lite men jag ville ändå. "Okej, ska vi mötas på den där basket planen eller? <3" skrev jag. Han svarade snabbt "Gr8! Vi möts där om 10 min :)" Jag svarade inte utan tog på mig min jacka och skor och började gå dit. Klockan var ju snart 10, så det var ganska kallt ute. När jag kom fram var han redan där, han satt på en bänk, men han såg mig inte. Jag skrämde honom bakifrån och han hoppade till.
- Gud vad du skräms! sa han och log.
- Ja, är man sån så är man, sa jag och blinkade.
Jag satte mig ner och han földe mig med blicken.
- Så, berätta lite om dig själv, sa jag för att avbryta den pinsamma stämningen.
- Ehm, jag heter Justin som du säkert vet, jag är världskändis, mina två bästa vänner är Ryan och Chaz. jag älskar all sorters pasta och är förtjust i tjejer, sa han och smålog.
- Jaha du, jag ska väl också kanske berätta lite om mig då? sa jag.
- Ja såklart, sa han och blinkade.
- Jag heter Sandibelle Hemsworth och Liam är min bror. Miley Cyrus är som min bästa vän. Jag älskar att dansa streetdance men det vet ingen om, sa jag och log försiktigt.
- Oj, är du bra på att dansa då?
- Om du bara visste, sa jag och blinkade.
- Jaha, det var ju häftigt.
Vi pratade väldigt länge och skrattade mycket. Jag kände mig trygg i hans sällskap men när jag tittade på klockan och såg att den var lite over tolv, sa jag:
- Du, jag måste nog hem nu.
- Aa jag med, men vill du gå på bio imorgon? sa han.
- Ja gärna, vilken tid?
- Vid 4?
- Aa det säger vi, hejdå! sa jag och han gav mig en puss på kinden och en kram.
Jag började rodna och jag tror han såg det. Jag vinkade till honom och vi gick till varsina håll. När jag kom hem hade alla gått och lagt sig. Jag gick in i mitt rum och tände lampan. Jag tog av mig mina kläder och till sist knäppte jag upp min BH. Jag tog på mig min pyamas och gick sen och lade mig. Jag tänkte bara på Justin. Jag tror jag äntligen hittat en äkta vän. En sån jag kan lita på. Till sist somnade jag, med Justin i mina tankar...

Kommentera gärna vad ni tycker! :)

Episode 2 - Do you know that?

Jag bestämde mig för att gå ut och jogga. Men jag känner ju inte vägarna här så bra så jag startade min GPS på min Iphone. Jag satte på mig mina rosa tighta joggingbyxor och sen ett svart linne så man såg magen. Jag tog med mig mina röda Koss och satte på mig dom. Jag gick ner för trappan och satte på mig mina jogging- skor. Mamma lagade mat i köket.
- Mamma, jag går ut och joggar! sa jag.
- Okej, bara du är försiktig! svarade hon.
Jag svarade inte utan öppnade ytterdörren och gick ut. Sen stängde jag den igen. Hmm...Vart ska jag springa? tänkte jag för mig själv. Jag bestämde mig för att springa genom parken. Jag sprang ett litet tag när jag hörde någon svag röst. Jag lyssnade ju på musik så jag hörde inte så bra om dom ropade på mig. Jag tog av mig mina hörlurar för att checka ändå. Jag kollade mot basketplanen där det var tre killar spm tittade på mig.
- Ey du! Tjejen, ropade en av killarna.
Jag började gå dit. När jag närmade mig så kände jag igen dom. Men kunde inte sätta fingret riktigt på vad det var...
- Aa, vad är det? sa jag och log.
- Är inte du Liam's syster?
- Jo, vadå då? sa jag.
- Bara undrade, vad heter du? sa en ganska lång kille. Han kände jag igen som fan!
- Eeh, Sandibelle men kallas för Belle, ni då? sa jag och kollade på dom.
- Fint namn, sa en av dom.
- Tack, men vad heter ni då? frågade jag.
- Jag är Justin, Justin Bieber, sa han. Just det! Det var så han hette, han sjunger lite som en tjej...
- Jaha, han med tjejrösten? sa jag och blinkade med ena ögat.
Han såg lite uppretad ut men sa inget utan bara log.
- Och jag är Ryan, sa en annan kille.
- Och jag är Alfredo, sa en kille som var mulatt.
- Jaha, trevligt att träffas killar, sa jag lite för övervågat.
Dom kollade bara på mig, det var nästan lite creepy. Jag vände mig om och började springa hemåt men jag var bara tvungen att stanna och köpa en glass. Bra att äta när man joggar..tänkte jag för mig själv.
JUSTIN'S PERSPEKTIV
Den där tjejen, Sandibelle.hon var så vacker, snugg och fin. Det var något speciellt med henne. Undra vart hon bor. Fast jag är bara här i en vecka så jag kommer ändå inte hinna träffa henne igen. Sen ska vi ju åka till Paris efter jag gjort mina konserter här. Jag kollade på Ryan han bara log sitt drömmande leende.
- Hon var...bedårande. sa Ryan helt random.
Alfredo började garva detsamma med jag även fast jag tycker likadant.
Kommentera! Ni får mer imorn! :)

Episode 1- Hate to moving.

Hej, jag börjar på en ny novell för blev inte så nöjd med den förra. Lite fakta om tjejen: Föreställ dig att du heter Sandibelle Hemsworth men kallas för Belle eller Bella. Du är 16 år och är född i New york. Din mamma och pappa bor tillsammans men är inte direkt kära. Du har två syskon, Liam och Jason. Liam är 18 och ska snart flytta hemifrån, Miley Cyrus är hans flickvän och han är skådespelare och har vart med i The last Song, Jason är lika gammal som dig (16 alltså). Den du står närmast är Liam. Du har bara killkompisar. Men du är ingen pojkflicka utan du är mer åt tjejhållet. Du ser ut så här:
(Jag vet att det är Victoria Justice men hitta ingen annan xD) Du ser iaf ut så...

Åh, varför ska vi flytta igen? Vi flyttar nästan hela tiden. Från New york till Los Angeles, till Washington, till Atlanta, till Miami som vi ska till nu. Jag hoppas vi stannar där ett bra tag iallafall. Jag hatar när mamma och pappa får nya jobb nästan hela tiden. Jag sköt bort tankarna och bestämde mig för att ta en snabb dusch. Vi ska ju ändå åka om ungefär 2-3 timmar. Jag gick in i badrummet och tog av mig min pyamas. Jag stod i duschen i ungefär 15 minuter innan jag var tvungen att gå ur. Jag gick in i min stora garderob som det knappt fanns några kläder kvar i. Allt var nerpackat i lådorna. Jag tog på mig tighta, mörka jeans, ett svart linne som visade magen lite och sen en lilla munkjacka som jag inte knäppte. Jag plattade mitt hår snabbt sen gick jag ner till mamma och pappa i köket. Liam och Jason var i deras rum och packade ner sina saker... Mamma satt och åt frukost och pappa satt och läste tidningen.
- Godmorgon, sa jag snabbt och öppnade kylskåpet.¨
- God morgon gumman, sa båda två samtidigt. Jag åt frukost snabbt och frågade:
- När ska vi åka?
- Snart, först ska vi bara packa ner det sista sen åker vi, sa pappa.
Jag svarade inte utan lade tillbaka allt i kylskåpet och gick sen upp till mitt rum igen. Jag packade ner det sista men inte min dator. Jag tog tag i den och satte mig i sängen. Jag la den i mitt knä och lutade min rygg mot väggen. Först gick jag in på Facebook och såg att jag fått 5 nya vänförfrågningar. Det var bara random personer som jag knappt kände så jag ignorerade dom. Sen loggade jag in på twitter och skrev: Hate to move so much #ByeAtlanta. Sen loggade jag ut.
När det var dags att åka mot flygplatsen så satte jag på mig mina lila converse och min svarta skinnjacka. Jag gick mot bilen och satte mig där bak. Liam och Jason satt redan där. Jason sov. Jag satte mig brevid Liam eftersom han var längst ut. Han kollade på mig och log. Jag log tillbaka. Han lade handen om mig och jag gosade in mig i hans varma och trygga famn. Jag älskade honom så mycket, som bror alltså. Det tog ungefär en timme att komma fram till flygplatsen och under den tiden satt jag och pratade med Liam. Jag väckte Jason och vi började gå mot vår gate. När vi väl var på flygplanet så satte jag mig bakom Jason och Liam som satt på sätena framför mig. Jag lade upp min väska på hyllan och satte mig. Jag tog fram min Ipod och proppade i härlurarna i mina öron. Jag satte på Rihanna- Love the way you lie utan Eminem. Jag borde somnat för jag vaknade av att Jason petade på min näsa. Jag satte mig upp och vi började åka mot vårt nya hus.
När vi stannade så trodde jag seriöst att jag skulle svimma! Det var stort, vitt och såg ut som om jag var i mitt drömhus. Mamma och Pappa log hela tiden när dem såg våra chockande miner. När vi kom in så började jag springa upp till övervåningen och när jag såg en rosa dörr så visste jag att det var mitt rum. Allt där inne var nytt, de var inte mina gamla möbler. Jag log stort och såg ut som en flicka i en godisaffär. Jag såg två vita dörrar och öppnade dom. Det var som allt jag önskat mig! En walk-in-closet! Och det var fullt med nya kläder också. Min säng var rosa med ett guldigt överkast på. Jag hade en rund matta som var mörk rosa också. Jag sprang ner till mamma och pappa och kramade dem hårt. De skrattade. Jag har precis allt alla tonårstjejer kan önska sig...

Ledsen för kort, men KOMMENTERA om jag ska fortsätta!

RSS 2.0